Praktijkgegevens

Meer informatie


Spreekuur volgens afspraak
Een afspraak voor het spreekuur kunt u telefonisch maken. In principe heeft de dokter 10 minuten per patiënt. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben, dient u dit door te geven aan de assistente. De assistente kan u kort vragen naar de reden van uw bezoek. Zo maakt zij een goede planning, waardoor de wachttijden tot een minimum worden beperkt. Als u nog op dezelfde dag terecht wilt, bel dan zo vroeg mogelijk! Beltijden: van 08.00 tot 10.00 uur. Huisbezoek tussen 8.00 tot 10.00 uur aanvragen.


Terugbelspreekuur
Het terugbelspreekuur is bedoeld voor korte vragen, adviezen en uitslagen. Indien u uw arts telefonisch wilt spreken, dan kunt u dit doorgeven aan de assistente. De assistente noteert uw verzoek en het nummer waarop u te bereiken bent. Wij willen u vragen voor alle uitslagen altijd zelf contact op te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw verzoek per e-mail te doen. Neem daarin dan wel de eerder genoemde gegevens op. Beltijden: van 8.00 tot 10.00 uur.Spreekuur POH-verslaving

André Slaats   Dinsdag   14.30 - 17.30 uur   Online    
Hannah van Disseldorp   Woensdag   8.00 - 12.00 uur   Het Huisartsenteam St. Willebrord   St. Willebrord
Hannah van Disseldorp   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Midzomerplein   Bosschenhoofd
André Slaats   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Markt   Etten-LeurOnline afspraak maken
U kunt via het online afspraakformulier een afspraak aanvragen. Wanneer wij u aanvraag hebben ontvangen bellen of mailen we u de volgende werkdag terug om de afspraak te maken. In het weekend wordt u dus niet teruggebeld of gemaild. Deze service is nadrukkelijk niet bedoeld voor spoedeisende zaken, neem daarvoor telefonisch contact op met onze praktijk. Alle velden dienen verplicht te worden ingevuld.


Avondspreekuur
Het Huisartsenteam Dudok heeft op donderdag een avondspreekuur. Als u hier interesse in heeft, kunt u dit aangeven bij de assistente. Dit spreekuur is met name geschikt voor minder urgente zaken en niet geschikt voor spoedeisende zaken. Hiervoor is in de avonduren de Huisartsenpost Breda geopend.


Praktijktijden
De praktijk is het hele jaar op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.


Huisbezoek
Huisbezoeken kunt u aanvragen tussen 08.00 en 10.00 uur. In principe wordt na het ochtendspreekuur in volgorde van urgentie visite gereden. We vragen u vriendelijk om alleen gebruik te maken van deze dienst als u zelf echt niet in staat bent naar de praktijk te komen. De praktijk biedt immers betere mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.


Verwijsbrieven en machtigingen
Voor een verwijzing naar een specialist of therapeut kunt u contact opnemen met de assistente. De huisarts zal uw verzoek beoordelen en u zo nodig doorverwijzen. Machtigingen kunnen telefonisch of via de e-mail worden aangevraagd.


Verhindering
Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Om het aantal niet-nagekomen afspraken te verminderen, is er een ‘wegblijf-tarief’. Als wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn, wilt u de afspraak dan 24 uur van tevoren afzeggen? Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij het consult bij u in rekening. U krijgt dan van ons een nota thuis gestuurd.

Het wegblijftarief is vastgesteld op € 15,- voor een consult en € 25,- voor een dubbel consult. Consulten bij onze praktijkondersteuner somatiek zijn vaak enkel en bij de praktijkondersteuner GGZ zijn het altijd dubbel consulten. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen
Het Huisartsenteam Dudok Waarneming
Spoed (076) 529 70 86 Praktijk (076) 522 75 20
Adres Eggestraat 3
4818 BR Breda
Kaart
Huisarts(en) T. van Beek
D. Schrijnemaekers
A. Poppelaars
N. Van Es
R. te Riele
B. van Dijk