Direct naar inhoud
Het Huisartsenteam

Select the text you want to translate, then choose 'Vertalen'. Select the language you prefer. You can read and/or listen to the translated text.

Nieuws

Welkom!

Onze gloedjenieuwe website neemt u bij de hand.

Lees meer

Wij horen graag uw mening

Wat vindt u van onze app Het Huisartsenteam?

Lees meer

Wanneer bel ik de huisartsen-spoedpost?

Wanneer de huisartsenpraktijk dicht is, kun je de huisartsen spoedpost bellen, maar let op: De huisartsen spoedpost bel je in de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen alleen wanneer je dringend medische zorg nodig hebt.

Lees meer

#DOESLIEF

Onze praktijkmedewerkers krijgen weleens te maken met onprettig gedrag van patiënten. Dit varieert van onvriendelijkheid tot iets proberen af te dwingen, stemverheffing of (gelukkig maar zelden!) het uiten van een dreigement. We doen altijd ons uiter....

Lees meer

Van motivatie naar actie

Als starten met bewegen nog geen uitdaging is, dan is volhouden het wel.

Lees meer

Aandacht voor gezonde hersenen

De campagne 'We zijn zelf het medicijn' vraagt aandacht voor de preventie van dementie. Dementie helemaal voorkomen is niet mogelijk. Toch zijn er een aantal factoren die je wel kunt beïnvloeden.

Lees meer

Contact met Het Huisartsenteam
Dudok

Onze praktijk biedt zorg aan patiƫnten in Breda. Naast onze huisartsenzorg, hebben wij ook spreekuren met specialisten. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk. Dit betekent dat ook praktijkmedewerkers in opleiding bij ons werken.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Adres

Eggestraat 3
4818 BR Breda

Praktijk
076 522 75 20

Spoed
076 529 70 86