Het Huisartsenteam Dudok
Waarneming
Spoed (076) 529 70 86 Praktijk (076) 522 75 20
Adres Eggestraat 3
4818 BR Breda
Kaart
Huisarts(en) Dhr. T. van Beek
Dhr. A. Poppelaars
Mw. D. Schrijnemaekers
Mw. N. Van Es (vaste waarnemer)

Dokter Vrolijk in de wachtkamer

Zit uw kind ook wel eens zenuwachtig in de wachtkamer? Dit is best logisch. Zij weten niet goed wat er gaat gebeuren tijdens het bezoek aan de huisarts. ‘Dokter Vrolijk’ bereidt kinderen hierop voor op een speelse manier.

In deze kinderboekenserie, geschreven door huisarts Yvonne Maat, krijgen kinderen van 2 tot 6 jaar op een originele manier uitleg over ziek zijn. Zo weet het kind bijvoorbeeld dat het zich bij de dokter moet uitkleden en welke onderzoeken de dokter gaat doen.

Leuk nieuws: de delen ‘Snottebellen’ en ‘Spetterpoep’ vindt u nu in onze wachtkamer!

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

Regel met gemak uw zorg online

U kunt nu gebruikmaken van de gratis Het Huisartsenteam app, waarmee u eenvoudig en veilig online uw zorg regelt. Zo kunt u via uw smartphone of tablet nog makkelijker met uw huisarts communiceren. 

U heeft toegang tot de volgende functies:
  • Online afspraken maken
  • Uw medicatieoverzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van e-Consult
  • Contactgegevens van uw praktijk

U kunt de app downloaden in de App Store of in GooglePlay.

Lees hier meer.

Anticonceptiepil moe?

Sterilisatie van de man is zó geknipt!

Dokter Poppelaars voert sterilisaties van de man uit in de praktijk. De sterilisatie van de man, ook wel vasectomie genoemd is een relatief kleine ingreep waarbij een lokale verdoving volstaat.

Het gemak om deze ingreep in de huisartspraktijk te ondergaan in combinatie met het aanzienlijk lagere tarief in vergelijking met het ziekenhuis, maakt het aantrekkelijk de ingreep in de huisartspraktijk aan te bieden.

Patiënten van Dudok maar ook patiënten van elders zijn welkom voor de ingreep. Een informatieve intake bij dokter Poppelaars vooraf aan de ingreep is vereist. Belt u daarvoor gerust naar ons praktijknummer: (076) 522 75 20

Kijk voor meer informatie en de voordelen van een behandeling in de huisartspraktijk op hethuisartsenteam.nl/vasectomie.

QualiviewWilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.

Cursus 'Leven met Diabetes'Klik hier voor aanmelden.